Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Zon Zoekt Dak

Met Zon Zoekt Dak helpen we je bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt je een hoop regelwerk uit handen genomen. 
 

Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. Dus ook rendabel wanneer er minder ruimte beschikbaar is.  Meedoen is zo geregeld.  

 

Ik -doe -mee

 

Scouting Zonnestrijd  

Scouting ZonnestrijdOnze droom: alle Scoutinggroepen over op zonnestroom! Sponsor mee voor hun zonnepanelen via  www.zonnestrijd.nl en maak kans op één van de 100 WakaWaka lights.

Met deze crowdfundingactie helpen wij Scoutinggroepen om geld in te zamelen voor zonnepanelen. En dat is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook hartstikke leuk om te doen!

Ik -doe -mee -blauw -klein

EV petitie home  

Teken de petitie

Elektrische auto's zijn schoner en stiller. Ze hebben ook een nadeel. Ze zijn (nog) te duur voor de meeste Nederlanders. Wij willen dat elektrische auto's betaalbaar zijn voor iedereen. Vind jij dat ook? 


Natuur & Milieu start een petitie om bij de overheid te pleiten voor een tijdelijke stimuleringsmaatregel om elektrisch rijden voor consumenten betaalbaar te maken. Dit najaar neemt het kabinet een definitief besluit over alle autobelastingen tot 2021. 

 

Teken -nu Blauw

 

 

Zonnepanelendelen  

Zonne-energie delen: vanaf €25

Iedereen kan nu voor zonne-energie kiezen: ook als je geen geschikt dak of een klein budget hebt. Via ZonnepanelenDelen kun je eenvoudig meedoen met collectieve zonne-energieprojecten. Dat kan al vanaf 25 euro!


Zo realiseer je samen met anderen bijvoorbeeld een stadion, braakliggend terrein of bedrijfsdak vol zonnepanelen!  

Lees Meer Blauw

 

Bijensafari  

Download nu de app

Ontdek welke verschillende bijen er zijn met het bijenherkenningsspel. Welke bijen vliegen er rond in jouw tuin? Bekijk op de kaart hoe het er voor staat met de bij in jouw buurt en wat jij kunt doen om de bij te helpen. De Bijensafari-app is er voor Android en iPhone.

 

Button -google -playButton -itunes

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • Utrecht, 29 september 2015 - Meer groene stroom? Dan moet de stroommarkt 100% transparant worden. In Europese landen waar de stroommarkt volledig transparant is, stijgt het aandeel groene stroom. Tijd dat Nederland dit nu ook invoert. .. 

   
 • 25 september 2015 - Nederlandse automobilisten betalen 3,8 miljard meer aan brandstofkosten dan ze op basis van de officiële testresultaten zouden moeten. Per automobilist is dat 450 euro per jaar. Dit blijkt uit berekeningen van Natuur &a.. 

   
 •  

  Utrecht, 24 september 2015 - Greenpeace, Natuur & Milieu,  Milieudefensie,  Duurzame Energie Koepel,  De  Groene Zaak en Natuur & Milieufederaties  zijn positief over een aantal maatregelen die in het RLI r.. 

   
 • 22 september 2015 - Natuur & Milieu pleit ervoor om de recente ophef over de uitstootcijfers van Volkswagen aan te grijpen voor daadkrachtige nieuwe testmethodes en een onafhankelijke Europese toezichthouder, naar Amerikaans voorbeeld... 

   
 • Persbericht 

  Instapdag 

   

  Utrecht, 17 september 2015- Aanstaande zaterdag rijdt heel Nederland elektrisch. Voor de tweede keer vindt dan de Instapdag elektrisch rijden plaats, een initiatief van Natuur & Milieu. Trotse eigenaren van een elektrische auto delen d.. 

   
 • 15 september 2015 - De 30 miljoen subsidie die Dijksma mag verdelen onder Nederlandse varkenshouders, kan zij het beste inzetten voor verduurzamen van de sector. Hiervoor pleit Natuur & Milieu. De staatssecretaris moet scherpe voorwaar.. 

   
 • Persbericht 

  Generatie C 

   

  Utrecht, 14 september 2015 - De basisschoolleerlingen van nu zijn de eersten die volop te maken krijgen met de gevolgen van klimaatverandering. Tijdens hun leven worden de regenbuien heftiger, de zomers warmer, vinden er vaker overstroming.. 

   
 • 09 september 2015 -Greenpeace en Natuur & Milieu zijn teleurgesteld over de beslissing van de Raad van State om de natuurvergunning voor de nieuwe kolencentrale van RWE/Essent aan de Waddenzee na een juridisch proces van acht jaar toch.. 

   
 • 03 september 2015 - 1 op de 3 Nederlanders denkt over 10 jaar elektrisch te rijden, blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Natuur & Milieu. De prijs van een elektrische auto vormt voor consumenten echter het grootste obstakel om.. 

   
 • 03 september 2015 -Natuur & Milieu roept de Tweede Kamer vandaag op om niet in te stemmen met de kabinetsmaatregelen voor de autobelastingen tot en met 2020. De effecten van deze autobelastingen zijn desastreus. .. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen