Ga naar de online versie indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen.
 
 
 

                 Nieuwsbrief
 
18 november 2010
 
MOBILITEIT
 Het+Nieuwe+Werken+doe+je+zelf 
 Het Nieuwe Werken groot succes 

De campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf heeft ruim tien miljoen mensen bereikt. Tweehonderdduizend mensen en tweeduizend bedrijven zijn actief betrokken geraakt bij de campagne, die is georganiseerd door een coalitie van bedrijven, overheid en initiatiefnemer Natuur & Milieu. Dat is een groot succes voor werknemers, werkgevers én het milieu.

lees meer >>
ALGEMEEN
Natuur & Milieu
Nieuwe huisstijl, website & nieuwsbrief

Natuur & Milieu lanceerde onlangs haar website in de nieuwe huisstijl. Merkenadviesbureau Interbrand ontwikkelde de nieuwe beeldtaal, die onze ambities weergeeft: Natuur & Milieu ontwikkelt vernieuwende oplossingen, sluit samenwerkingsverbanden en brengt mensen bij elkaar. Olof van der Gaag, Natuur & Milieu: "Wij zijn erg trots op onze nieuwe visuele identiteit. Het is een eigentijdse en krachtige verbeelding van onze strategie."

lees meer >>
ENERGIE
CO2markt
500 ton CO2 verkocht in eerste 5 dagen

Consumenten en bedrijven hebben sinds de introductie van de CO2markt vijf dagen geleden 500 emissierechten opgekocht die normaal bedoeld zijn voor de industrie. 'Emissierecht te koop voor burger' aldus het NRC Handelsblad van 29 oktober, slaat dus goed aan. Koop ze zelf ook!

lees meer >>
ENERGIE
Nacht van de Nacht
Ruim 25.000 mensen omarmden de duisternis

Kwam het door het droge heldere weer met een prachtige sterrenhemel? Feit is dat afgelopen nacht, de 6e Nacht van de Nacht, opnieuw een record is gevestigd. Meer dan 25 duizend mensen namen deel aan zo'n 300 'duistere' evenementen.

lees meer >>
ALGEMEEN
Overig
Verder op de website

10 november 2010

Begin je werkdag in je badjas, niet in de file

08 november 2010

Flexibel werken maakt gelukkig!

04 november 2010

Auto-industrie klaagt onterecht

1 november 2010

Nieuwste Gifmeter

25 oktober 2010

Europese industrie financiert anti-klimaatlobby in de VS

Disclaimer | Aan- en afmelden nieuwsbrief | www.natuurenmilieu.nl